Jouw carrière bij MixCom

Wil jij werken voor een fullservice-agency met een open bedrijfscultuur, waar we successen vieren én waarin jij de regisseur bent van jouw eigen carrière? Bekijk dan snel onze vacatures. 

De perfecte mix voor jou?

Wij bieden een open en transparante cultuur. Een cultuur waarin je wordt aangemoedigd het beste uit jezelf te halen, ideeën te delen en te werken aan de mooiste, slimste of meest efficiënte oplossingen voor onze opdrachtgevers. En daarbij staat jouw ontwikkeling centraal. Je werkt niet alleen aan het bouwen van je carrière, maar ook aan het verrijken van je eigen kennis.

Onze afdelingen

Design

Design

Een écht creatieve alleskunner. Dat ben je als lid van ons designteam. Van het creëren van de animaties tot het maken van offline materialen en het realiseren van bannersets. Samen met een team van acht experts maak je de mooiste ideeën visueel  

Development

Development

Onze technische ideeën breng jij tot leven. Jij werkt front-end én back-end aan de mooiste creaties. Samen met een team van zeven professionals werk je aan complexe en uitdagende digitale projecten 

Marketing

Marketing

Jij maakt merken onvergetelijk. Als marketeer ben jij iedere dag bezig om merken lading te geven, online én offline. In een team van drie marketeers werk jij voor de meest uiteenlopende merken en helpt ze om hun doelstellingen te realiseren.  

Account/Project management

Account/Project management

Door jou loopt alles op rolletjes. Als account- of project manager zorg je ervoor dat onze projecten perfect verlopen. Samen met vijf account- en projectmanagers ben jij het aanspreekpunt voor de klant.  

Sollicitatieprocedure

Ben jij ervan overtuigd dat deze mix aansluit bij jou? Sluit je aan bij MixCom en ontdek hoe jouw talenten en passies kunnen bijdragen aan onze gezamenlijke missie. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten! 

Dit zeggen je collega's

Bij MixCom hangt een fijne en open werksfeer. Met mijn collega’s kan ik goed sparren en ik voel me vrij om mezelf te zijn. Ik heb de vrijheid mijn eigen projecten op te pakken en nieuwe dingen te ontwikkelen. Persoonlijke groei en creativiteit gaan hier hand in hand.

Loudi van Olst

Content marketeer

Werken bij MixCom is werken met nieuwe technieken, toffe collega’s en gave klanten! Maar ook gezellig samen een potje poolen, darten of tafeltennissen op zijn tijd.

Jan Pieter Vos

Lead developer

Bij MixCom is de werkomgeving levendig en motiverend. Wat ik erg leuk vind aan het werk is dat ik met mijn enthousiaste collega’s samen werk aan boeiende projecten. Zij aan zij! In de pauzes geniet ik van de gezamenlijke wandelingen en poolplezier. Bij MixCom kan ik volledig mezelf zijn.

Marcel Medema

Front-end developer & tester

MixCom is een gezellig open bedrijf waar ik met plezier heen ga. Gezellige collega’s, leuke projecten en ruimte om je te ontwikkelen

Jesse Mulder

Grafisch Vormgever

MixCom biedt de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en je ambities waar te maken. In combinatie met een enthousiast team en samenwerken met verschillende disciplines maakt dat werken bij MixCom zo leuk!

Martijn Eilander

Artdirector

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de bedrijfscultuur bij MixCom eruit?

Wij hebben een open bedrijfscultuur. We stimuleren samenwerking, innovatie en het delen van ideeën. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Iedere werknemer is een belangrijk onderdeel van ons succes.

Welke ontwikkelingsmogelijkheden biedt MixCom?

Wij stimuleren jouw ontwikkeling. Er is opleidingsbudget beschikbaar voor iedere medewerker. Wij geloven dat niemand is uitgeleerd. Er worden verschillende trainingen aangeboden om je vaardigheden te verfijnen. Zo kun jij stappen zetten in jouw carrière.  

Hoe ziet het sollicitatieproces bij MixCom eruit?

Ons sollicitatieproces is ontworpen om het zo soepel en transparant mogelijk te maken. De volledige sollicitatieprocedure kan je hier vinden.

Zijn er mogelijkheden om te werken aan verschillende projecten binnen MixCom?

Jazeker! Wij geloven in de kracht van diversiteit in ervaringen en kennis. Wij stimuleren onze medewerkers om aan verschillende projecten te werken en verschillende aspecten van het bedrijf te verkennen. 

Wat zijn de werkuren bij MixCom?

Iedereen heeft verschillende behoeften en verplichtingen. Bij ons vinden wij een goede balans tussen werk en privé belangrijk. We bieden daarom flexibele werktijden en -regelingen.

Welke voordelen biedt MixCom?

Bij ons werken biedt voordelen. Denk aan arbeidsvoorwaarden als een winstdeling, een goed salaris, een sponsorbudget, flexibele werktijden, een premievrij pensioen, 29 vakantiedagen én opleidingsbudget. En heb je zin in een potje poolen of tafeltennis? Leuk, dat doen wij ook graag!