Content marketeer (focus op SEO)

Ben jij een woordkunstenaar en is ‘taal zeg maar echt je ding’? En heb jij kennis van SEO? Dan zoeken wij jou!

Symfony en WordPress developer

Ben jij een ambitieuze Symfony en WordPress developer die zowel bestaande technieken als nieuwe technieken wil toepassen en hier collega developers en relaties in mee wilt nemen? Ja? Dan zoeken we jou!

Online advertising specialist

Hé, online advertising duizendpoot. Ga jij samen met ons de uitdaging aan om advertenties op te laten vallen én resultaat te genereren? Het MixCom marketingteam kan niet wachten om jou te ontmoeten.

Motion design stagiair(e)

Ben jij een enthousiaste mbo of hbo-student met een passie voor animaties maken? Wil je je creativiteit in de praktijk brengen en leren van ervaren professionals in een dynamische omgeving? Dan is deze stage bij MixCom iets voor jou!

Mediavormgeving Stagiair(e)

Ben jij een enthousiaste HBO-student met een passie voor animaties? Wil je je kennis in de praktijk brengen en leren van ervaren professionals in een dynamische omgeving? Dan is deze stage bij MixCom iets voor jou!

Webdeveloper (junior, medior, senior)

Jij bent toe aan een volgende stap in je carrière, denkt in oplossingen, je kunt met maatwerk WordPress overweg en je houdt van afwisselend werk? Ja? Dan zoeken we jou!

32-40 uurZwolle

Junior Accountmanager

Ben jij een echte aanpakker en krijg je energie van het scoren van mooie projecten? Dan zoeken wij jou! Een gedreven junior accountmanager die het verschil kan maken.

32-40 uurZwolle

Full stack developer

Ben jij een ambitieuze Full stack developer die zowel bestaande technieken als nieuwe technieken wil toepassen en hier collega developers en relaties in mee wilt nemen? Ja? Dan zoeken we jou!

32 - 40 uurZwolle

Senior (wordpress) webdeveloper

Jij bent een ervaren webdeveloper en toe aan een volgende stap in je carrière, je bent dol op uitdagende projecten en wilt jezelf ook blijven ontwikkelen op nieuwe technieken? Ja? Dan zoeken we jou!

32 - 40 uurZwolle