Accountmanager new business 

Het is belangrijk dat je behulpzaam bent en een echte teamspeler. Je vindt het leuk om samen met collega’s en klanten projecten op te pakken.

Accountmanager binnendienst 

Je helpt ons als een gedreven accountmanager binnendienst. Als echte aanpakker krijg je energie van het scoren van mooie projecten en het contact met de klant. Ook intern pak je samen met je collega’s de taken op.

Symfony en WordPress developer

Ben jij een ambitieuze Symfony en WordPress developer die zowel bestaande technieken als nieuwe technieken wil toepassen en hier collega developers en relaties in mee wilt nemen? Ja? Dan zoeken we jou!

Motion design stagiair(e) – v.a. feb. ’25

Ben jij een enthousiaste mbo of hbo-student met een passie voor animaties maken? Wil je je creativiteit in de praktijk brengen en leren van ervaren professionals in een dynamische omgeving? Dan is deze stage bij MixCom iets voor jou!

Mediavormgeving stagiair(e)

Ben jij een enthousiaste HBO-student met een passie voor vormgeving? Wil je je kennis in de praktijk brengen en leren van ervaren professionals in een dynamische omgeving? Dan is deze stage bij MixCom iets voor jou!

Webdeveloper (junior, medior, senior)

Jij bent toe aan een volgende stap in je carrière, denkt in oplossingen, je kunt met maatwerk WordPress overweg en je houdt van afwisselend werk? Ja? Dan zoeken we jou!

32-40 uurZwolle

Full stack developer

Ben jij een ambitieuze Full stack developer die zowel bestaande technieken als nieuwe technieken wil toepassen en hier collega developers en relaties in mee wilt nemen? Ja? Dan zoeken we jou!

32 - 40 uurZwolle

Senior (wordpress) webdeveloper

Jij bent een ervaren webdeveloper en toe aan een volgende stap in je carrière, je bent dol op uitdagende projecten en wilt jezelf ook blijven ontwikkelen op nieuwe technieken? Ja? Dan zoeken we jou!

32 - 40 uurZwolle