Skip to main content

Standplaats: Zwolle

Aantal uur: 32 – 40 uur

Soort dienstverband: stage

Stage lopen bij MixCom

Loop je stage bij MixCom, dan ben je onderdeel van ons team en werk je actief mee aan uiteenlopende projecten voor mooie en bekende (inter)nationale merken. Je tilt je niveau naar een hoger level en kan natuurlijk gebruik maken van alle kennis die binnen het bedrijf aanwezig is.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent enthousiast, leergierig en hebt de drive om een topper te worden in jouw vakgebied. Je volgt een opleiding in een van de bovengenoemde richtingen, op minimaal niveau MBO 4 en zit in je 3e of 4e leerjaar.

Over MixCom

MixCom is een dynamisch bureau voor online en offline communicatie. Wij werken samen met onze opdrachtgevers aan het succesvol bereiken van hun doelgroep. Dat doen wij met een team van bevlogen specialisten: creatief, technisch of strategisch. Samen staan wij sterk voor het succes van onze opdrachtgevers.
Wil jij stappen maken in je carrière? Meld je dan aan voor een stage bij MixCom!

Solliciteren?

Heb je interesse in een stage bij MixCom digital & print creatives? Stuur je motivatie en CV naar sollicitaties@mixcom.nl of klik op onderstaande link. Wil je meer informatie? Bel met Martijn Eilander (artdirector & studiomanager MixCom, 06 – 83 29 71 15) en kijk ook even op www.mixcom.nl.
Voor creatieve stages is een portfolio een must!
Nu solliciteren