Skip to main content

Stagiair Online Marketeer.

Wil jij stage lopen bij een dynamisch reclamebureau voor online en offline communicatie? Weet jij doelgroepen te triggeren met slimme campagnes en interessante content? Ja? Dan zoeken wij jou! 

Standplaats: Zwolle

Soort dienstverband: Stage

Aantal uur: 32 tot 40 uur

Wat ga je leren?

Bij ons kun je doen waar je goed in bent én beter in wilt worden. Als stagiair online marketeer bij MixCom ontwikkel je interessante content voor diverse platformen (samen met onze creatievelingen), zet je campagnes op en meet je de resultaten. Deze analyseer je en zet je om in heldere rapportages en concrete verbeteringen.  

Je werkt aan onze eigen campagnes en content om MixCom nog beter op de kaart te zetten. Denk hierbij aan het up-to-date houden van onze social media kanalen, het plaatsen van cases op onze website en het opzetten en monitoren van onze campagnes. 

Naar wie zijn wij op zoek?

Volg jij momenteel een commerciële en/of marketing gerelateerde MBO, HBO of WO opleiding en ben jij op zoek naar een stage waar je onderdeel mag zijn van een dynamisch en modern bedrijf. Ben jij een gedreven persoon die initiatief durft te nemen. Ben je analytisch sterk en vind je het leuk deze skills verder te ontwikkelen. Kan je creatief nadenken en krachtige teksten schrijven? Neem dan contact met ons op en laat ons weten waarom we moeten stoppen met zoeken. 

 

Wat bieden wij jou?

Je loopt stage in een dynamisch en modern bedrijf, waar je echt onderdeel uitmaakt van het team en meewerkt aan opdrachten. Je kan rekenen op een enorme bak aan kennis en ervaring, die jou naar een hoger niveau kan tillen. Wij bieden jouw echte ervaring in het werkveld en geven je natuurlijk ook een stagevergoeding voor de moeite.  

Liever stage lopen als grafische vormgever of mediamanager? Bekijk dan onze website, misschien zit er iets bij wat beter bij jouw kunsten past.  

Solliciteren?

Heb je interesse in een stage bij MixCom digital & print creatives? Stuur je motivatie en CV naar sollicitaties@mixcom.nl of klik op onderstaande link. Wil je meer informatie? Bel met Martijn Eilander (artdirector & studiomanager MixCom, 06 – 83 29 71 15) en kijk ook even op www.mixcom.nl.
Voor creatieve stages is een portfolio een must!
Nu solliciteren