Skip to main content

Stagiair Front-end developer.

Maak stappen als stagiair Front-end developer bij MixCom Ben jij jezelf hard aan het ontwikkelen als Front-end developer en ben je op zoek naar een leerzame stage? Kom dan stage lopen bij MixCom!Als stagiair front-end development ben je onderdeel van het team en werk je aan uiteenlopende online projecten. Afhankelijk van je eigen kennis kunnen we je ook een specifiek project geven. Je tilt je niveau naar een hoger level en kan natuurlijk gebruik maken van alle kennis die binnen het team aanwezig is. 

Standplaats: Zwolle

Soort dienstverband: Stage

Aantal uur: 32 tot 40 uur

Wat ga je leren?

Je gaat onderdeel uitmaken van ons development team, binnen het team ga je denken in oplossingen, leer je plannen en bewaak je de voortgang. Je ontwerpt, realiseert en test je software en blijft continue overleggen met jouw collega’s zodat je samen tot het beste einderesultaat komt.  

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Ontwikkelen is jouw tweede natuur. Jij hebt interesse HTML, CSS en Javascript, blijft continue opzoek naar nieuwste programmeermethoden en zoekt de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.  

Ben jij leergierig, communicatief en een echte team player. Heb jij kennis van WordPress (is een pre), HTML5, CSS (tailwind) en React. Neem contact met ons op en vertel waarom wij direct moeten stoppen met zoeken. 

Wat bieden wij jou?

Je loopt stage in een dynamisch en modern bedrijf, waar je echt onderdeel uitmaakt van het team en meewerkt aan opdrachten. Je kan rekenen op een enorme bak aan kennis en ervaring, die jou naar een hoger niveau tillen. Wij bieden jou ervaring in het werkveld en geven je natuurlijk ook stagevergoeding voor de moeite.  

 

Liever stage lopen als Back-end developer? Wij bieden stage plekken voor Back-end, maar ook op afdelingen zoals design.  

Solliciteren?

Heb je interesse in een stage bij MixCom digital & print creatives? Stuur je motivatie en CV naar sollicitaties@mixcom.nl of klik op onderstaande link. Wil je meer informatie? Bel met Martijn Eilander (artdirector & studiomanager MixCom, 06 – 83 29 71 15) en kijk ook even op www.mixcom.nl.
Voor creatieve stages is een portfolio een must!
Nu solliciteren