Skip to main content

Stagiair Back-end developer.

Maak stappen als stagiair Back-end developer bij MixCom! Ben jij jezelf hard aan het ontwikkelen als back-end developer en ben je op zoek naar een leerzame stage? Kom dan stage lopen bij MixCom! Als stagiair back-end development ben je onderdeel van het team en werk je aan uiteenlopende online projecten. Denk hierbij aan het opzetten van een nieuwe WordPress website, of het toevoegen van een plugin op een bestaande site. Afhankelijk van je eigen kennis krijg je een passend project. Je tilt je niveau naar een hoger level en kan natuurlijk gebruik maken van alle kennis die binnen het team aanwezig is.

Standplaats: Zwolle

Soort dienstverband: Stage

Aantal uur: 32 tot 40 uur

Wat ga je leren?

Buiten het schrijven van code, denk je mee met oplossingen, plan en bewaak je de voortgang, ontwerp, realiseer en test je software en blijft continue overleggen met jouw collega developers zodat je samen tot het beste einderesultaat komt.

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij leergierig, communicatief en een echte team player. Heb jij kennis van WordPress (is een pre), PHP, MySQL, Git, Composer?

Wat bieden wij jou?

Je loopt stage in een dynamisch en modern bedrijf, waar je echt onderdeel uitmaakt van het team en meewerkt aan opdrachten. Je kan rekenen op een enorme bak aan kennis en ervaring, die jou naar een hoger niveau tillen. Wij bieden jou ervaring in het werkveld en geven je natuurlijk ook stagevergoeding voor de moeite.

Liever front-end stage lopen? Wij bieden stage plekken voor Front-end, maar ook afdelingen zoals design.

Solliciteren?

Heb je interesse in een stage bij MixCom digital & print creatives? Stuur je motivatie en CV naar sollicitaties@mixcom.nl of klik op onderstaande link. Wil je meer informatie? Bel met Martijn Eilander (artdirector & studiomanager MixCom, 06 – 83 29 71 15) en kijk ook even op www.mixcom.nl.
Voor creatieve stages is een portfolio een must!
Nu solliciteren