Skip to main content

Stagiair Accountmanager.

Word jij blij van sales, online en offline media en ben jij dol op communicatie? Dan is dit je kans om te solliciteren! MixCom zoekt enthousiaste accountmanagement stagiaires.  

Standplaats: Zwolle

Soort dienstverband: Stage

Aantal uur: 32 tot 40 uur

Wat ga je leren?

Bij ons kun je doen waar je goed in bent én beter in wilt worden. Als stagiair accountmanager bij MixCom leer je hoe het is om met bedrijven te communiceren, achterhaal je de wensen en behoeftes van potentiële klanten en maak je overzichtelijke projectplannen en offertes. Je leert denken in kansen, oplossingen en mogelijkheden.

 

Naar wie zijn wij op zoek?

Volg jij momenteel een gerelateerde MBO, HBO of WO opleiding en ben jij op zoek naar een stage waar je onderdeel mag zijn van een dynamisch en modern bedrijf. Beschikt je over goede communicatieve vaardigheden en ben je klantvriendelijk, stressbestendig en kan je goed plannen en organiseren. Neem dan contact met ons op en laat ons weten waarom we moeten stoppen met zoeken. 

Wat bieden wij jou?

Je loopt stage in een dynamisch en modern bedrijf, waar je echt onderdeel uitmaakt van het team en meewerkt aan opdrachten. Je kan rekenen op een enorme bak aan kennis en ervaring, die jou naar een hoger niveau kan tillen. Wij bieden jouw echte ervaring voor het werkveld en geven je natuurlijk ook stagevergoeding voor de moeite.   

Liever stage lopen als online marketeer of mediamanager/projectmanager? Bekijk dan onze website, misschien zit er iets bij wat beter bij jouw kunsten past. 

Solliciteren?

Heb je interesse in een stage bij MixCom digital & print creatives? Stuur je motivatie en CV naar sollicitaties@mixcom.nl of klik op onderstaande link. Wil je meer informatie? Bel met Martijn Eilander (artdirector & studiomanager MixCom, 06 – 83 29 71 15) en kijk ook even op www.mixcom.nl.
Voor creatieve stages is een portfolio een must!
Nu solliciteren