Jouw carrière begint hier

Bij MixCom geloven we in transparantie en open communicatie. Ook in ons sollicitatieproces. Want we begrijpen als geen ander dat solliciteren spannend kan zijn, en we willen dat je je comfortabel voelt tijdens elke stap van de reis.

Stap 1: solliciteren

Je eerste stap naar een MixCom-carrière begint hier. Vul het sollicitatieformulier in bij de door jou gekozen vacature. We zijn benieuwd naar je ervaringen, je vaardigheden en vooral je passie voor (digitale) creatie. 

Stap 2: kennismaking

Worden wij enthousiast van jouw sollicitatie? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dit is een informele ontmoeting waarin we elkaar beter leren kennen. We praten over je ervaringen, ambities en hoe deze passen binnen de organisatie. 

Stap 3: verdiepingsgesprek

Hebben we allebei een goed gevoel na het kennismakingsgesprek? Dan plannen we een tweede gesprek in. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de functie en jouw vaardigheden.  

Stap 4: voorstel

Denken we allebei na het verdiepingsgesprek dat we de juiste keuze voor elkaar maken? Dan volgt er een voorstel van onze kant. We bespreken de voorwaarden en je mogelijke startdatum. 

Stap 5: afronding 

Tevreden met ons voorstel? Geweldig! We ronden de laatste details af en dan ben je officieel lid van ons team. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan uitdagende (digitale) projecten. 

Heb je vragen?

We begrijpen dat solliciteren een grote stap is. Als er iets niet helemaal duidelijk is of als je vragen hebt over het sollicitatieproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen

Hoe snel krijg ik reactie?  

We begrijpen dat het belangrijk is om snel feedback te krijgen, daarom streven we ernaar om één werkdag na ontvangst van je sollicitatie te reageren. 

Met wie heb ik mijn sollicitatiegesprek? 

Het hangt van de functie af met wie je het sollicitatiegesprek hebt. Dit zorgt ervoor dat je een goed beeld krijgt van de afdeling en de mensen met wie je mogelijk zult werken. 

Hoe lang duurt het sollicitatieproces? 

De duur van het sollicitatieproces kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid van beide partijen. 

Moet ik een bepaalde opleiding hebben om te solliciteren? 

Wij vinden ervaring en drive net zo belangrijk als formele opleidingen. Hoewel sommige rollen specifieke vaardigheden vereisen, moedigen we iedereen die enthousiast is over de functie aan om te solliciteren. 

Wat moet ik voorbereiden voor het kennismakingsgesprek? 

Voor het kennismakingsgesprek is het belangrijk dat je jezelf bent. We raden je aan om je goed in te lezen over onze organisatie. Tijdens het gesprek zijn wij benieuwd naar jou als persoon en jouw ambities, maar ben jij waarschijnlijk ook heel benieuwd naar ons. Voel je vrij om ons veel vragen te stellen. Zo vorm jij een goed beeld van onze organisatie.  

Wat moet ik verwachten van het verdiepingsgesprek? 

Tijdens het verdiepingsgesprek gaan we dieper in op je vaardigheden, ervaringen en passies. We bespreken specifieke aspecten van de rol waarvoor je hebt gesolliciteerd. Laat ook aan ons zien welke bijdrage jij kunt leveren aan het team.